CoolChaser Blog

Archive for September 6th, 2007

UPDATE: Heey, listen people~ we have been rescued! Heathaaa! has figured out how to solve this problem!

Just put:

<style> *html table table table { height: .01%; }</style>

AFTER the CoolChaser code. If you have it in your “about me” box, put it at the end of that, if it’s in your “who I’d like to meet” put it at the end of that box and that should fix the problem like a magic! How does it work? Let’s go ask Microsoft as it is an Internet Explorer only bug! LOL

This is going to be fixed for ALL LAYOUTS IN THE FUTURE once we update our code on the site so come back and create another layout again maybe tomorrow. But in the meantime, you can try to do this manually if you can’t wait 🙂

So, people, you can ignore whatever junk is written below here. But if you are curious, you can see how helplessly I was trying to figure out this bug ;P Thanks for helping me out Heathaaaaaaaaa…!!

—————————————————————–

OLD CONTENT BELOW:

UPDATE: It seems like having an opacity on the table causes the problem, but once it’s on the table cells, it seems to work. Let me look into it a bit more, and let me know if you find anything that works 🙂

I’ve been receiving emails from people saying that the layouts they inserted seemed fine couple of days ago, but then all of the sudden starting around yesterday, some of their contents inside the “About Me” box, the extended network box, and their friends’ space are being cut off. It tries to load the whole page, and once it looks like it’s been completed, poof! part of the layout just disappears.

After some investigation, there seems to be something weird with MySpace’s “online now” javascript that is causing some conflict with the opacity code in the layout.

The opacity code looks something like this:

filter:alpha(opacity=80);

This code sets the transparency level on your layout. So, the number inside indicates that the layout is 80% see-through.

There has been a problem before here and there if you have tons and tons of widgets on your page. The page tries to load all the widgets but then all of the sudden goes like “ARRRH! I can’t take it anymo!” and cuts off the content. By just taking out some widgets, the page used to act fine. But now, even when I tried putting just a plain code with the opacity and without any widgets or anything, my page still cuts off some of my content.

So hurry up and tell me how to fix this? 😀 Yeah yeah, I know I know, here are some of the things I tried and seemed to work for me.

1) The right way: deleting the Opacity code.

Find this code

filter:alpha(opacity=n);

and delete it from your layout. (n is the number that varies depending on the transparency level of your layout) An easy way to do this is to copy everything from your “About me” box, and then paste it into Word or any other text editor. Then search for “filter:alpha” and you will find part of the code above. Delete the whole line and things should work normal. HOWEVER, as you have noticed, your layout won’t be see-through anymore. That’s the sad thing about this method.

Hey, but don’t despair! I found a mystery way to do it…

2) Mystery way: Put this code

</td></tr></table>

at the END of your “who I’d like to meet” box on your Edit Profile. I have absolutely know idea why, but I had several of demo pages, and the one that had this code didn’t seem to cut off the content. WEIRD! It might not work for you, but just give it a try. EDIT: Sometimes the content still disappears after you hover over some elements. I’ll look into it a bit more to find out if there’s a better solution.

Hope this helps!

Advertisements

Looking for MySpace stuff?



If you are looking for MySpace 1.0 layouts, MySpace 2.0 layouts, and MySpace blog layouts, visit CoolChaser.com!

You can create your own original layout in a snap!
September 2007
S M T W T F S
« Aug   Oct »
 1
2345678
9101112131415
16171819202122
23242526272829
30  
Advertisements